Organisatie

BEN BECKMANN

BEN BECKMANN

Voorzitter

We zijn Ledro4life gestart na de dood van Giorgio die in 2012 aan ALS is overleden.

We hebben van dichtbij ervaren wat een ellende deze ziekte met zich mee brengt.

Ben heel trots op wat we hebben bereikt met elkaar de afgelopen jaren. Samen met onze geweldige vrienden in Italie, de fantastische deelnemers en geweldige sponsoren.

Door deze vreselijke ziekte hebben we wel hele bijzondere mensen ontmoet wat voor mij als mens een echt verrijking is voor mijn leven.

Let’s BEAT ALS together!!!

 

CHRISTEL BECKMANN

CHRISTEL BECKMANN

Penningmeester

Helaas hebben wij onze dierbare vriend Giorgio in december 2012 verloren aan de vreselijke ziekte ALS. Machteloos ben je, om iemand zo te zien lijden. Dat is voor ons de aanleiding om te proberen de krachten te bundelen tegen deze verschrikkelijke ziekte. Giorgio komt uit het mooie Valle di Ledro in Italie, een prachtige vallei met mooie fiets- en wandeltochten. Wil je ook bijdragen aan de strijd tegen ALS, pak je fiets of je wandelschoenen en ga met ons de prachtige bergen in.
ROGIER RIEMERSMA

ROGIER RIEMERSMA

Bestuurslid

6 jaar geleden kwamen Ben en Christel Beckmann naar mij toe en vertelde over hun vriend die was overleden aan ALS. Ik en mijn familie zijn in de gelukkige omstandigheid dat we geen ervaring hebben met ALS. Met verdieping in deze ziekte vond ik het tijd om ook een bijdrage te gaan leveren om ALS van de kaart te vegen. Passie voor mountainbiken, organiseren in het bloed en samen iets doen om bij te dragen aan een oplossing voor ALS is voor mij Ledro4Life.

CHRISTEL FOUBERT

CHRISTEL FOUBERT

bestuurder

Door Ben en Christel ben ik in aanraking met Ledro4life gekomen. Ik had weleens van de ziekte en het ziektebeeld van ALS gehoord, wat uitermate onmenselijk is in mijn optiek. Als deelnemer wilde ik dan ook graag mijn steentje bijdragen en in 2014 heb ik samen met mijn gezin deelgenomen in Italië. Daarbij heb ik als deelnemer en bestuurder mogen ervaren dat je daadwerkelijk altijd ‘iets’ kunt doen of voor iemand kan betekenen.

Ook al lijkt het soms maar een druppel op een gloeiende plaat. Niets doen is echt geen optie, zeker niet voor ALS patiënten.  

Als marketeer en mede bestuurder zet ik dan ook graag mijn expertise en sportiviteit in om de Ledro4life doelstellingen te realiseren.

 

 

Het bestuur is, conform de statuten, gezamenlijk bevoegd om de stichting te vertegenwoordigen (met minimaal 2 bestuursleden)