Wat kun je verwachten tijdens de avondtocht ‘Als het licht uit gaat’? Ben je ooit met je fiets door een wasstraat gereden? Dat het schuim je om de oren vloog? Werd je al eens verrast door vioolspel in het bos tijdens een tocht? Dat nog ver naklonk toen je er voorbij was? En kreeg je weleens een  consumptie aangeboden door badjuffen bij kaarslicht op de pier van een zwembad? Fietste je al eens onder een glijbaan door? Om vervolgens door een klimrek te fietsen?
Al fietsend met je ATB, kom je op markante plekken in het groene gebied ten noordoosten van Eindhoven. Met eigen fietsverlichting en licht- en geluid in Halloweensfeer, beleef je deze avondtocht op een bijzondere manier. En de tocht wordt afgesloten in de sfeervolle kantine van Atletiek Eindhoven.
De opbrengst van deze ATB avondtocht komt voor 100% ten goede aan de stichting Ledro4life. Zij doneren het geld aan projecten van de stichting ALS. Alle sponsoren en de eigenaren van de terreinen die we doorkruisen leveren zonder daarvoor kosten in rekening te brengen hun producten en diensten. Eindhoven Atletiek stelt hun kantine en baan ter beschikking voor dit goede doel. Zelfs een deel van de baropbrengst.