Verslag 2019

Januari 2019: afronden administratie van Sint actie 2018.

Maart 2019: laatste voorbereidingen getroffen voor de wens reis van Ciska met haar familie naar Oostenrijk op 30 maart voor 1 week. Alles afgestemd met de mensen in Oostenrijk en de ambulancewens Twente. Ciska had als laatste wens nog een keer samen met haar familie naar Oostenrijk te gaan, haar dochter nog een keer van de piste te zien skiën, met als klap op de vuurpijl, ze is zelf ook nog van de piste kunnen gaan.

2019 Ciska in Oostenrijk

31 maart Bootcamp, het inschrijfgeld kwam ten goede voor onze stichting.

2019 Ciska in Oostenrijk

25 April 2019: aangekomen voor de zesde editie van Ledro4life in Italië! (Wandelen en fietsen met zoveel mogelijk deelnemers om zo veel mogelijk geld op te halen voor ALS.) Voorbereidingen in Italië treffen, trainingstochten met deelnemers, wandelen en mountainbiken. Vooral met ALS patiënten de omgeving verkennen. Kijken hoe de route gaat zijn op de dag zelf.

Route uitzetten met de Italianen. Kijken waar de posten zijn voor versnaperingen.

2 mei bezinningsavond met de Wall4loife. Even stil staan met z’n allen waar we het voor doen, voordat we de dag erna beginnen aan de barre tocht.

3 mei de zesde editie van Ledro4life, het weer is redelijk gunstig als we starten, wel heel de week getwijfeld of het door kon gaan omdat de voorspellingen slecht waren. Helaas worden een gedeelte van de fietsers boven op de berg terug gestuurd omdat het te gevaarlijk is om de afdaling te maken aan de andere kant van de berg. De wandelaars kunnen de tocht gelukkig wel afmaken. Voldaan en veilig komt iedereen terug bij de finish.

kaarsje branden
2019 start groepsfoto

25 oktober 2019: Arno en zijn dochter zijn er klaar voor, om op pad te gaan voor hun verrassingsweekend naar Center Parcs wat we voor hen georganiseerd hebben. Even een weekend niet aan die rotziekte denken maar genieten samen.

December 2019: Sint actie. Verkoop van speculaaspoppen en chocoladeletters. Na de zomer zijn we al begonnen met het aanschrijven van bedrijven of ze interesse hebben in onze sint actie.
Particulieren hebben we in oktober benaderd. Half november komen de poppen en letters binnen en kunnen allemaal klaar gezet worden om te verzenden naar bedrijven en particulieren kunnen het zelf op komen halen.

Voor verslagen van de wensen zie Berichten