Organisatie

BEN BECKMANN

BEN BECKMANN

Voorzitter

We zijn Ledro4life gestart na de dood van Giorgio die in 2012 aan ALS is overleden.

We hebben van dichtbij ervaren wat een ellende deze ziekte met zich mee brengt.

Ben heel trots op wat we hebben bereikt met elkaar de afgelopen jaren. Samen met onze geweldige vrienden in Italie, de fantastische deelnemers en geweldige sponsoren.

Door deze vreselijke ziekte hebben we wel hele bijzondere mensen ontmoet wat voor mij als mens een echt verrijking is voor mijn leven.

Let’s BEAT ALS together!!!

 

NICOLE SEUNTJENS

NICOLE SEUNTJENS

Penningmeester

Toen Ben en Chris 5 jaar geleden aan Joost vroegen om deel te nemen aan Ledro4life, waren we meteen enthousiast. We hadden diverse verhalen gehoord over mensen die met deze slopende ziekte te maken hadden. En wilde ons daar zeker voor inzetten. De eerste keer in Ledro was een geweldige ervaring! Super evenement voor het hele gezin met super mensen die allemaal om hun eigen redenen hier een steentje aan bij willen dragen.
Sindsdien zetten wij ons met veel plezier en genoegen in voor Ledro4life.

JOOST SEUNTJENS

JOOST SEUNTJENS

Secretaris

Al langer op zoek naar iets, waarbij we ons voor iets goeds konden inzetten, kwam 5 jaar geleden Ledro4life voorbij. We zijn toen met het gezin voor het eerst naar het mooie Ledro meer gegaan om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Wat een geweldige ervaring was dat! Gezelligheid, maar vooral samenhorigheid van alle deelnemers en vrijwilligers, in een prachtige omgeving. Zoveel mogelijk geld ophalen om iets te kunnen doen tegen de vreselijke ziekte ALS. Samen sportief bezig zijn, met hetzelfde doel voor ogen. Voor iedereen een ervaring om nooit te vergeten.

CHRISTEL BECKMANN

CHRISTEL BECKMANN

Bestuurslid

Helaas hebben wij onze dierbare vriend Giorgio in december 2012 verloren aan de vreselijke ziekte ALS. Machteloos ben je, om iemand zo te zien lijden. Dat is voor ons de aanleiding om te proberen de krachten te bundelen tegen deze verschrikkelijke ziekte. Giorgio komt uit het mooie Valle di Ledro in Italie, een prachtige vallei met mooie fiets- en wandeltochten. Wil je ook bijdragen aan de strijd tegen ALS, pak je fiets of je wandelschoenen en ga met ons de prachtige bergen in.

ROGIER RIEMERSMA

ROGIER RIEMERSMA

Bestuurslid

5 jaar geleden kwam Ben en Christel Beckmann naar mij toe en vertelde over hun vriend die was overleden aan ALS. Ik en mijn familie zijn in de gelukkige omstandigheid dat we geen ervaring hebben met ALS. Met verdieping in deze ziekte vond ik het tijd om ook een bijdrage te gaan leveren om ALS van de kaart te vegen. Passie voor mountainbiken, organiseren in het bloed en samen iets doen om bij te dragen aan een oplossing voor ALS is voor mij Ledro4Life.